Sa bucatarim ... ca la mama acasa :)

Sa bucatarim ... ca la mama acasa :)

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Conopida gratinata

Pentru ca am fiert prea multa conopida cand am preparat conopida pane, am facut repede niste conopida gratinata.






Ingrediente:

- conopida - 500 g
- 1-2 oua
- branza/cascaval (100g)
- 2-3 linguri de smantana
- sare, piper
- pesmet, ulei

Preparare:

Conopida se fierbe 5-10 min in apa cu sare, se strecoara si se taie marunt (se poate pune si buchetele).
Oul se bate bine cu putina sare si piper si se amesteca cu smantana.
Tapetam cu pesmet un vas termorezistent, punem bucatile de conopida, iar peste ele punem branza data pe razatoare si apoi amestecul de ou cu smantana. Se pune la cuptor pentru aprox. 15- 20 min. (in functie de cuptor) pana cand se formeaza o crusta usor maronie.


Pofta buna!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog