Ingrediente:
- aluat foietaj - 1 pachet (eu cumpar din Kaufland un aluat portionat - imi ies 12 bucati de pizza);
- salam, cascaval, masline, ciuperci - ce vreti sa folositi pentru "umplutura"
- sos de rosii;
- sare, piper, oregano;
Preparare:
Condimentam sosul de rosii cu oregano, piper si sare (daca folositi branza in loc de cascaval si este sarata, nu mai puneti sare)
Portionam foaia de aluat (eu le mai dau in doua pe cele pe care le iau, dar daca e foaie mare o portionati in fucnctie de cat de mare vreti sa fie bucatile de pizza).
Intr-o tava punem hartie de copt si feliile de aluat, lasand putina distanta intre ele. Ungem fiecare felie cu sos de rosii si punem ingredientele preferate, taiate feliute.
Punem tava la cuptor pentru aprox. 20 min, intai la foc puternic (200 -220 grade), apoi la foc mai mic (180 grade) pana capata o culoare frumoasa.
Cand faceti prima data, pentru ca fiecare cuptor coace diferit, ar fi bine sa le "panditi" pentru ca se ard foarte repede.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu