Sa bucatarim ... ca la mama acasa :)

Sa bucatarim ... ca la mama acasa :)

vineri, 10 septembrie 2010

Snitel umplut

E un fel de gordon bleu ... Nu am poza cu o sectiune pentru ca s-a mancat inainte sa fac poze :-))



Ingrediente:
4-6 felii de carne pentru snitel (vita sau pui)
cascaval - 2 feliute pentru fiecare snitel
sunca presata - 2 feliute pentru fiecare snitel.
sare, piper,
faina, pesmet,
2 oua
ulei pentru prajit


Mod de preparare:

Se bate bine carnea de snitel si se condimenteaza. Pe snitel asezam 2 feliute de sunca presata si 2 bucatele de cascaval:

               Se ruleaza snitelul: prima data aducem marginile spre interior si apoi il rulam ca pe sarmaluta si il prindem cu o scobitoare.

                Ruloul astfel facut se trece prin faina, ou batut si pesmet (ca la snitel). Se prajeste in ulei incins, la foc mediu.

                      Cand s-a rumenit bine se scoate pe un servetel sa absoarba surplusul de ulei.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog