Ingrediente:
- 15 ciuperci de dimensiune medie;
- 500g carne tocata (amestec)
- 1-2 cepe mai mici;
- marar proaspat;
- sare, piper, condimente pentru carne tocata;
- cascaval (aprox.250g);
Preparare:
Ciupercile se spala, li se indeparteaza coditele si pielita (doar daca este cazul).
Ceapa si coditele se taie marunt si se pun la calit in ulei incins.
Cand ceapa si coditele sunt calite (nu le calim foarte mult pentru ca se vor "pregati" si la cuptor) adaugam carnea tocata, sare, piper si amestecam din cand in cand pana e gata si carnea. Se adauga marararul si, daca mai este necesar, sare sau piper.
Umplem ciupercutele (eu folosesc o lingurita) si deasupra punem cascaval ras.
In tava punem hartie de copt (sau 2 linguri de apa, nu mai mult pentru ca isi lasa si ciupercile) si o bagam la cuptor pentru aprox. 20 min la 180 grade.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu