Sa bucatarim ... ca la mama acasa :)

Sa bucatarim ... ca la mama acasa :)

duminică, 23 octombrie 2011

Pastrav in fulgi de porumb

Am tot cautat variante de preparare a pastravului, iar aceasta este ... delicioaaaasa :)



Ingrediente:

-  4 bucati de pastrav file (noi am luat patrav intreg si l-am facut file)
-  fulgi de porumb (sfaramati);
-  faina - aprox. 200g
-  2 oua
- sare, piper

Preparare:

Pestele se spala, se sareaza si se pipereaza.

 Ouale se bat bine cu sare, piper si condimente pentru peste (daca vreti).


Se procedeaza ca la orice peste pane: se trece pestele prin faina, prin amestecul de ou si apoi prin fulgii de porumb.



Se pun la prajit in ulei incins (focul sa nu fie foarte tare, ca sa nu arda crusta fara sa se prajeasca pestele). 




Scoatem pestele din tigaie si il punem pe hartie absorbanta, ca sa scapam de surplusul de ulei.


 
 Noi l-am servit cu garnitura de cartofi si sos de smantana cu patrunjel (sosul este foarte important pentru a avea un gust "complet")



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog