Spre surprinderea mea, au iesit foarte gustoase ... suculente si aromate.
Ingrediente:
- pulpe de pui ;
- boia, sare, piper (sau condimente pentru pui);
- ulei (1-2 linguri);
- 2-3 linguri de vin;
Preparare:
Intr-un castron punem 1-2 linguri de ulei (in functie de cate pulpe vreti sa pregatiti) si condimentele. Amestecam totul bine, pana se omogenizeaza si apoi folosim amestecul pe post de "ulei de masaj" pentru pulpe.
Le frecam bine cu amestecul de condimente, le punem intr-o tava, adaugam 2-3 linguri de vin in tava, o acoperim cu folie de aluminiu si punem tava pentru 10-15 min. la 180 grade, in cuptorul preincalzit.
Dupa cele 15 min.(pulpele s-au patruns suficient) scoatem folia, dam focul putin mai incet si lasam pulpele sa capete o crusta frumoasa. Din cand in cand luam cu lingura din sosul care s-a format in tava si il punem peste carne (o ajuta sa nu se usuce si ii da un gust foarte bun).
Cand observati ca s-a format crusta asa cum va place (mai mult sau mai putin crocanta), scoateti tava din cuptor si serviti pulpele cu o garnitura dvs. preferata si un pahar de vin bun.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu